Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Retur/Bytte

Hos Fight It AS har du full retur - og bytterett i inntil 30 dager fra det tidspunktet du mottar varen. Vi forutsetter da at varen ikke er blitt brukt eller er skadet på noen måter. Produkter som har blitt skitten/flekkete av f.eks sminke, kremer, deodorant etc., blir heller ikke godkjent. I tillegg skal orginalemballasje følge med. Har du fjernet eventuelle merkelapper blir ikke returen godkjent. 

Alle pakker er levert med eget returskjema. Dette må fylles ut ved en eventuell retur for at den skal bli godkjent. Har du spørsmål i forhold til retur/bytte, ta kontakt på; post@fightit.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 

Alle returutgifter dekkes av kunden. For å være sikker på at pakken kommer frem, anbefaller vi deg å bruke sporingsnummer da det er du som kunde som er ansvarlig for at returen kommer tilbake til oss. 

 

Reklamasjon eller feilsending

Fraktkostnader ved reklamasjon eller feilsending, dekkes selvfølgelig av Fight It AS. For å få sendt pakken i retur til oss, ta kontakt på post@fightit.no slik at du kan få tilsendt en returetikett.

 

Refusjon utbetales på følgende måte:
 

Bruk av Visa/Mastercard/: Tilbakebetales til registrert kontonummer av Klarna. Det tar normalt 2-5 dager før refusjonen vises på din kontooversikt.


Bruk av Klarna Faktura:
Har du allerede betalt faktura, får du pengene tilbake på det kontonr. du betalte fra. Hvis faktura ikke er betalt, så får du en ny faktura fra Klarna med gjenstående beløp etter vi har kreditert produktene som er sendt tilbake til oss.

Går forfallsdato ut på faktura mens du venter på at varen din skal komme frem til oss, kan du logge deg inn på klarna sin hjemmeside og kostnadsfritt utsette forfallsdato i 10 ekstra dager.

Har du flere spørsmål angående, takontakt med Klarna.
 
 

Bruk av Klarna: Har du valgt Klarna betalingsløsning, vil du motta en e-post fra Klarna etter refusjon er registret hos oss. Den inneholder mer informasjon, samt link til et tilbakebetalingsskjema som du fyller ut.  

 

For mer informasjon, se www.klarna.com

 

NB: Oppdager du feil med betaling/refusjonsløsningen vår, ta kontakt med Klarna eller oss på e-post så skal vi hjelpe deg videre. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke