Retur/Bytte

Hos Fight It AS har du full retur - og bytterett i inntil 30 dager fra det tidspunktet du mottar varen. Vi forutsetter da at varen ikke er blitt brukt eller er skadet på noen måter. Produkter som har blitt skitten/flekkete av f.eks sminke, kremer, deodorant etc., blir heller ikke godkjent. I tillegg skal orginalemballasje følge med. Har du fjernet eventuelle merkelapper blir ikke returen godkjent. 

Alle pakker er levert med eget returskjema. Dette må fylles ut ved en eventuell retur for at den skal bli godkjent. Har du spørsmål i forhold til retur/bytte, ta kontakt på; post@fightit.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 

Alle returutgifter dekkes av kunden. For å være sikker på at pakken kommer frem, anbefaller vi deg å bruke sporingsnummer da det er du som kunde som er ansvarlig for at returen kommer tilbake til oss. 

 

Fraktkostnader ved reklamasjon eller feilsending, dekkes selvfølgelig av Fight It AS.

 

Refusjon utbetales på følgende måte;

 

Bruk av Visa/Mastercard/: Tilbakebetales til registrert kontonummer av Klarna. Det tar normalt 2-5 dager før refusjonen vises på din kontooversikt. 

 

Bruk av Klarna: Har du valgt Klarna betalingsløsning, vil du mottat en e-post fra Klarna etter refusjon er registret hos oss. Den inneholder mer informasjon, samt link til et tilbakebetalingsskjema som du fyller ut.  

 

For mer informasjon, se www.klarna.com

 

NB: Oppdager du feil med betaling/refusjonsløsningen vår, ta kontakt med Klarna eller oss på e-post så skal vi hjelpe deg videre. 
 Fight It AS © 2018 | Powered by Mystore