Levering

Normal leveringstid er 1-4 dager. Ved høytider, kampanjer eller ved andre uforutsette hendelser, tar vi høyde for at leveringstid kan variere og ber om forståelse for dette.

*Bestiller du før klokken 14.00 på hverdager, sendes pakken samme dag.
(*med forbehold om uforusette hendelser som sykdom, møter etc.)

 

Vi tilbyr 4 sendingsalternativer;

 

Fast fraktpris; Vi har fast fraktpris på 49kr. Vi sender den enten som a-post eller servicepakke avhengig av størrelse, vekt og hvor i landet den skal sendes. Alle ordre over 1000kr, gir fri frakt!

Servicepakke: Velger du "servicepakke", koster det 99kr. Dette alternativet gir også sporing.

 

Hentes på vårt lager; Alle som ønsker å hente varene sine selv, har mulighet til det. Dette er kostnadsfritt og tidspunkt avtales etter ordre er lagt inn.

OBS: Ny bostedsadresse - Stemlandveien 8, 8215 Valnesfjord

 

Fri Frakt; Ordre over 1000kr sendes fraktfritt. 

 

 

Uavhentede pakker; Unnlater man å hente ut bestillingen, blir man belastet med et gebyr på 249kr. Dette for å dekke alle kostandene som oppstår ved at pakken ikke blir hentet og sendt i retur. 

 

Eventulle kostnader som påløper ved at dere oppgir feil kontaktinformasjon ved bestilling, som at vi får pakker i retur grunnet ukjent/feil adresse eller der postkasse ikke er merket med navn, må dekkes av kunde.

Bor du på en adresse som ikke er registrert på deg, du først legge til navnet til den som har bostedssadressen, forså sette deg selv opp med C/O adressering. 


Pakker som blir borte i posten:
Det er ikke til å komme unna at pakker kan bli borte i posten av ulike grunner, eller at leveranser kan ta lengre tid da Posten forståelig nok kan få problemer med sin logistikk. Vi er selvfølgelig behjelpelig med å spore opp disse og ber dere derfor om å ta kontakt på e-post hvis dere skulle være uheldig å havne i denne situasjonen. I tillegg til å melde dette inn til oss, råder vi dere til å selv ringe Posten for å sjekke status/melde pakken savnet.

 

Vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid å spore opp en savnet pakke. Vi holder dere selvfølgelig løpende oppdatert på saken og dere skal vite at vi virkelig gjør alt vi kan for at den skal komme frem så fort som overholde mulig.


Pakker som blir ødelagt under transport:
Mottar du en pakke fra oss som har blitt ødelagt under transport, må du gjøre følgende;

 

- Ta bilde av pakken når du får/henter den slik at vi får sett hvilken tilstand den er i.

- Ta bilder av innholder i pakken, både når du åpner den og av eventuelle produkter som er ødelagte/tilgriset.

- Ta kontakt med oss på e-post; post@fightit.no å meld i fra om dette så fort som overhode mulig slik at vi får sjekket dette opp.


Forøvrig kan vi nevne at alle våre pakker sendes med sporing. 
 
 Fight It AS © 2018 | Powered by Mystore